bestrating

Bestratingen

We denken er meestal niet echt over na wanneer we een parkeerterrein op rijden of door de tuin lopen. Toch is bestrating voor ieder bedrijf en elke particulier met eigen woning een niet te vermijden investering. En wanneer dit niet goed in orde is, dan wordt het al snel een ergernis, ontstaan er gevaarlijke situaties of geeft het een slechte indruk van je woning of bedrijf.

Goede ondergrond voor bestrating

Iedereen weet dat bij een gebouw de fundering van essentieel belang is voor de rest van het bouwwerk. Ook voor een bestrating geldt datzelfde. Hoe vaak zie je niet dat een oprit of tuinpad dat net gelegd is er prima uitziet, maar dat er na een jaar al plassen water blijven staan en weer een jaar later de kuilen al duidelijk zichtbaar zijn. Zonde! En niet nodig. Voldoende afgraven, goed verdichten van aangebracht geel zand of eventueel puin zorgen voor de juiste ondergrond. Wij zorgen dat de ondergrond van jouw bestrating perfect in orde is.

Bestrating aanleggen

Onze stratenmakers kunnen elke soort bestrating voor je aanleggen. Bij grote oppervlakten kunnen we de bestrating machinaal leggen. Dit gaat vele malen sneller dan met de hand bestraten en is minder zwaar voor de stratenmaker. Kleinere oppervlakten, zoals sierbestrating in de tuin wordt uiteraard als ouderwets vakmanschap ‘gewoon’ met de hand gelegd door onze stratenmakers.

Leveren bestrating

Het leveren van alle soorten bestrating kunnen wij voor je verzorgen. Ideaal wanneer je met slechts één partij alles met betrekking tot de aanleg van je straatwerk wilt regelen. Wij werken samen met de grote, gerenommeerde steenhandels en kunnen zodoende alle klinkers, stenen, tegels, opsluitbanden en andere bestrating tegen de beste prijzen leveren.

Offerte voor jouw bestrating?

Wil je bestrating laten aanleggen, vervangen of bestaande bestrating opnieuw laten leggen? Wij gaan graag voor je aan de slag! Neem contact met ons op om je project, groot of klein, te bespreken en wij maken een prima offerte!

Betrating laten leggen
Betrating aangelegd tuin

We horen graag van je!

LogoP&M Grondwerken
Kloostermanswijk OZ 102
7891 HD Klazienaveen
Tel: 06 207 48 483
E-mail: info@penmgrondwerken.nl
VCA

Contact