grijze kraan en dumper

Grondverzet

Zoek je een ervaren kraanmachinist voor graafwerkzaamheden? Egaliseren, aan- of afvoeren van grond, het ingraven van leidingen of ander grondverzet? Neem dan contact op met de experts van P&M Grondwerken. Grondwerk zit niet voor niets in onze naam; wij doen dagelijks niet anders!

Ervaren in grondverzet

Vanaf de start van ons bedrijf zijn wij uitsluitend actief in grondverzet. Met ons team van machinisten hebben wij in de afgelopen jaren onvoorstelbaar veel grond verplaatst. Vooral met onze verschillende minikranen, maar ook met onze dumpers en andere machines. Wij hebben kraanmachinisten in dienst die dit vak al jaren uitoefenen waardoor zij snel en zeer accuraat kunnen werken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook tijd voor uitgebreide instructies en vermijdt schade, want onze mensen hebben vaak aan een half woord al genoeg.

Contact opnemen

Grote en kleine klussen

Wij werken regelmatig aan grondverzetprojecten voor langere perioden. Weken tot maanden lang tonen wij ons een betrouwbare partner waarin wij elke dag inzet en enthousiasme voor het vak laten zien. Maar wij zijn er ook voor kleine klussen, ook voor jou als particulier. Wil je bijvoorbeeld een fundering laten uitgraven, een vijver of heb je werkzaamheden voor de aanleg van je tuin of bestratingen? Geen probleem, ook voor kleinschalig grondverzet kun je een beroep op ons doen.

 

 

 

 

We horen graag van je!

LogoP&M Grondwerken
Kloostermanswijk OZ 102
7891 HD Klazienaveen
Tel: 06 207 48 483
E-mail: info@penmgrondwerken.nl
VCA

Contact