Sneeuw

Gladheidsbestrijding

Het gebeurt niet vaak, maar als het gebeurt, levert het veel ongemak en gevaarlijke situaties op: winters weer, gladheid en grote hoeveelheden sneeuw.

Sneeuwruimen en pekel strooien

Met onze voertuigen kunnen we jouw parkeerterrein en/of toegangswegen ontdoen van grote hopen sneeuw. Tevens kunnen we zout/pekel strooien, zodat de aangereden sneeuw of ijs oplost en de gladheid verdwijnt. De onveilige situatie voor, bijvoorbeeld, je klanten is daarmee opgelost en je bedrijf is weer bereikbaar!

Snel en efficiënt

Zelf aan de slag met sneeuwschuiver en een emmer met zout? Voor het begaanbaar maken van je eigen oprit en de paden in je tuin kan dat natuurlijk prima. Maar voor grotere parkeerterreinen of bij je bedrijf wil je toch liever een snelle en efficiënte oplossing. Met onze tractor kunnen wij snel ter plaatse zijn en binnen enkele minuten al heel wat sneeuw wegschuiven. Door de strooi installatie wordt zout/pekel automatisch goed verdeeld uitgestrooid, waardoor je terrein binnen korte tijd weer veilig begaanbaar is.

Sneeuw laten schuiven en pekel strooien?

Neem meteen telefonisch contact met ons op om gebruik te maken van onze gladheidsbestrijding. Deze dagen moeten we meestal veel improviseren met onze planning en als je zo vroeg mogelijk belt, kunnen we je zo snel mogelijk inplannen in onze routes.

We horen graag van je!

LogoP&M Grondwerken
Kloostermanswijk OZ 102
7891 HD Klazienaveen
Tel: 06 207 48 483
E-mail: info@penmgrondwerken.nl
VCA

Contact