volvo kraan en bussen

Machine verhuur

Een hele dag druk in de weer met een schop en vervolgens nog een week pijn in de rug. Het is een optie, maar waarom zou je het jezelf nog aandoen? Met een mini- of midikraan of graafmachine is de klus die met een spade een hele dag werk kost, vaak in nog geen uur geklaard! En dat zonder de pijn en lichamelijke ongemakken na de klus. En de kosten? Die vallen reuze mee!

Minikraan verhuur met machinist

Wij hebben verschillende minikranen te huur in verschillende formaten. Op dit moment beschikken we over 1,5,  1,8,  2,0,  2,5 en 2,7 tons graafmachines. Voor elke klus hebben we dus een geschikte graver beschikbaar, inclusief ervaren machinist en de juiste hulpstukken.

Ook voor de kleinste ruimte of doorgang

Wij hebben graafmachines beschikbaar die in kleine ruimtes, zoals binnen in een kas of in een tuin met weinig ruimte, of krappe toegang gebruikt kunnen worden. De minimale doorgang voor onze kleine kraan is slechts 1,2 meter. Dat is de normale breedte van een tuinpad. Is die beschikbaar, dan kunnen wij er met onze minigraver aan het werk. Ook wanneer de hoogte beperkt is, zoals in een gebouw, dan hebben wij de juiste kraan beschikbaar. Wij kunnen prima uit de voeten met een doorgang van 2,7 meter, maar als dat niet haalbaar is, kunnen wij de cabine verwijderen, waardoor we al genoeg hebben aan 1,5 meter! Bovendien beschikken we ook over een 1,8 ton binnendraaier graafmachine die perfect geschikt is voor kleine ruimtes. Ook hier hoef je dus niet met de schop aan de slag en huur je een handige graafmachine om de klus te klaren!

Hulpstukken bij huur graafmachine

Een graafmachine kan bij ons gehuurd worden met diverse hulpstukken. Het gebruiken van de juiste graafbak zorgt ervoor dat de klus zo snel en efficiënt mogelijk kan worden uitgevoerd. Voor het ingraven van een kabel  gebruik je natuurlijk een smalle (banaan) bak, zodat je zo weinig mogelijk open hoeft te gaven. Voor het uitgraven van een vijver neem je een grote bak, zodat je meer grond ineens kunt verwijderen en sneller klaar bent.

Wij hebben momenteel de volgende hulpstukken te huur:

  • 25 cm banaanbak
  • 40 cm dieplepelbak
  • 70 cm puinbak
  • 120 cm brede bak
  • Wortelmes
  • Egalisatiehark
  • Sorteergrijper
  • Klepelmaaier
  • Boorunit voor het boren van verschillende diameters tot een maximale diepte van 3 meter

Minigraver huren?

Heb je een klus waarvoor je gebruik wilt maken van onze minigravers? Neem dan meteen contact met ons op! Wij hebben de juiste machine mét ervaren machinist voor je beschikbaar!

Meteen bellen

We horen graag van je!

LogoP&M Grondwerken
Kloostermanswijk OZ 102
7891 HD Klazienaveen
Tel: 06 207 48 483
E-mail: info@penmgrondwerken.nl
VCA

Contact